Hesabınız ve güvenliği

Profil fotoğrafı, bilgiler, şifre, oturumlar ve hesabın silinmesi.

1 dk okuma

Profiliniz

« Mon compte » (Hesabım) bölümünde bir fotoğraf ekleyin, kişisel bilgilerinizi (faturalarınızda kullanılır) ve görünen adınızı doldurun. Google ile giriş yaptıysanız Google fotoğrafınız otomatik olarak kullanılır.

YouTube kanalınız

« Lier ma chaîne YouTube » (YouTube kanalımı bağla), son videolarınızı yeni seslendirme formunda gösterir. Kanalı istediğiniz zaman değiştirebilir veya bağlantısını kaldırabilirsiniz.

Şifre ve oturumlar

« Changer mon mot de passe » (Şifremi değiştir) en az 12 karakter ister ve diğer oturumlarınızı kapatır. « Sessions actives » (Etkin oturumlar) bölümünde tanımadığınız bir cihazın oturumunu kapatın.

Girişiniz her cihazda 30 gün hatırlanır ve her ziyarette uzatılır.

Hesabınızı silme

« Mon compte » sayfasının altındaki « Supprimer mon compte » (Hesabımı sil) videolarınızı, seslendirmelerinizi ve kişisel verilerinizi siler ve aboneliğinizi sonlandırır. Onaylamak için e-posta adresinizi girin. Bu işlem kalıcıdır: kalan dakikalar kaybolur. Faturalar, yasanın gerektirdiği şekilde saklanır.

Yanıtsız bir sorunuz mu kaldı?

Bize yazın, e-postayla yanıtlıyoruz.

Ekiple iletişime geçin